Køb af hvalp

En hvalp købt af Golden Wiki er en hvalp primært avlet som brugshund til jagt og/eller markprøve. Derudover er det en fortrinlig familiehund, som vil elske at ligge i arm og gøre sine mennesker tilpas. Det er en hvalp, som skal udfordres på både intelligens og fysik.

En hvalp fra Golden Wiki vil inden den er 8 uger gammel have prøvet en del. Den vil være opvokset i huset sammen med os og dermed har den også hørt mange forskellige lyde - lige fra tasterne på computeren, rørmaskinen i køkkenet, tv'et i stuen til støvsugeren i gangen. Vi vil bestræbe os på at hvalpene møder så mange forskellige mennesker som muligt: Børn og voksne i alle aldre og afskygninger.
Hvalpene vil derudover møde vores høns, have været en tur i bilen og hvis vejret tillader det en tur på stranden og i skoven. Derudover vil de selvfølgelig få lov at stifte bekendskab med vildt.

Hvalpene vil blive solgt med DKK's købsaftale og have følgende med i bagagen:

  • DKK stambog
  • Pas
  • Chippet
  • Registreret i Dansk Hunderegister
  • Ormekur
  • Vaccination

Forventninger til hvalpekøbere:

Vi ønsker, at du som hvalpekøber har sat dig ind i racens og gjort dig det klart hvorfor du netop vil have en Golden Retriever. En Jagtgolden skal aktiveres gennem hele livet.

Inden den endelige beslutning om køb/salg af hvalp kan tages, ønsker vi at møde jer (både børn og voksne). På den måde kan I også bedre finde ud af om en hvalp fra os er det rigtige for jer.

Når hvalpene er født, tager vi gerne mod besøg. Det skal bare lige aftales først.

Det ligger os selvfølgelig højt på sinde, at hvalpe og hvalpekøbere bliver matchet så godt som muligt. I arbejdet med hvalpene vil vi få en viden om hver hvalp, som vil ligge til grund for det endelige match. I vil derfor ikke selv kunne vælge hvilken hvalp i vil købe.

Når I er kommet hjem

For den videre avl er det vigtigt at kende hvalpens sundhedsstatus derfor opfordre vi at hunden røntgenfotograferes på hofter og albuer inden den er 2 år.

Vi vil rigtig gerne bevare kontakten til vores hvalpe og hvalpekøbere, for at følge hvalpens udvikling. Derfor vil vi invitere til hvalpetræf, hvor vi kan få en god snak om hvalpene.